Archiwum wydarzeń

Praca dla opiekunów

Fundacja „Ad Rem” w Gorzowie Wlkp. zatrudni osobę na stanowisko opiekuna dzieci.
Poszukujemy osoby kreatywnej, a przede wszystkim kochającej dzieci.
Doświadczenie w pracy z dziećmi w przedszkolu, klubie dziecięcym lub podczas kolonii wypoczynku dla dzieci mile widziane:)
Zakres obowiązków
- opieka nad dziećmi w wyznaczonych godzinach i miejscu, realizacja programu zgodnie z ustaleniem, dbałość o higienę i bezpieczeństwo.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail. fundacjaadrem@gmail.com w tytule „praca z dziećmi”
Umowa zlecenie, praca od zaraz!

Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Spotkania terenowe do projektu FIO

Fundacja "Ad Rem" oraz Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Między Odrą a Bobrem” prowadzą nabór wniosków na mikrodotacje w ramach projektu pn. „Startuj z FIO!”.

Zapraszamy na spotkania informacyjne dla przedstawicieli młodych organizacji pozarządowych i grup nieformalnych z terenu północy województwa lubuskiego:

Wtorek 08 sieprnia 2017r.:
16.00 – Strzelce Krajeńskie - Starostwo Powiatowe, ul. Wyszyńskiego 7

Środa 09 sierpnia 2017r:
10.00 – Słubice - siedziba Fundacji na rzecz Collegium Polonicum, ul. Kościuszki 1
16.00 – Gorzów Wielkopolski - Sektor 3, ul. Łokietka 29

Czwartek 10 sierpnia 2017r;
10.00 – Międzyrzecz, Starostwo Powiatowe, ul. Przemysłowa 2

18.00 - Rudnica, Sala wiejska - powiat Sulęciński

Piątek 11 sieprnia 2017r;

10.00 - Gorzów Wielkopolski - Sektor 3, ul. Łokietka 29

Startuj z FIO

Z przyjemnością informujemy, że nasza Fundacja Ad Rem oraz Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Między Odrą a Bobrem” w Zaborze otrzymało dofinansowanie w ramach Priorytetu 1 Funduszu Inicjatyw Obywatelskich „Małe inicjatywy” na rok 2017 (link: http://www.pozytek.gov.pl/Wyniki,konkursu,FIO,2017,,3965.html) na realizację projektu pn. „Startuj z FIO!”. Wczoraj została podpisana nasza umowa w Ministerstwie Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.

BIEG TRZEŹWOŚCI GORZÓW WLKP. – CIBÓRZ 13 maja 2017

Kochani, zapraszam Was serdecznie do udziału w VII edycji jedynego takiego w kraju biegu: "Bieg Trzeźwości Gorzów- Cibórz". Zachęcam do udziału wszystkich, którzy lubią czynnie spędzać czas w dobrym towarzystwie. Rowerzyści także mile widziani. Gwarantowana świetna zabawa, słodkie poczęstunki, napoje, ciepła zupa i ciasto na mecie. Każdy uczestnik otrzyma koszulkę i pamiątkowy medal. Po biegu można wziąć udział w loterii i wylosować atrakcyjne nagrody. Szczegóły wydarzenia na plakacie.
Pozdrawiam i czekam na Was niecierpliwie na starcie 13 V.

Biegniemy sztafetą- 5 drużyn - po 2,5km. Ty decydujesz ile chcesz przebiec

Udział w biegu bezpłatny!

Regulamin biegu,

INFORMACJA O WYNIKU POSTĘPOWANIA na Doradce zawodowego

INFORMACJA O WYNIKU POSTĘPOWANIA

I. Postępowanie prowadzone na podstawie podsekcji 6.5.2 Zasada konkurencyjności - Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu  Rozwoju Regionalnego , Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014-2020  o wartości zamówienia  przekraczającej  50 tys. złotych netto.

II. Zamawiający:

Fundacja Ad Rem

ul. Łokietka 28 ; 66-400 Gorzów Wlkp.

Wyniki