Fotorelacja z „Święta Aniołów 2013"

Święto Aniołów to impreza nawiązująca do idei wolontariatu i aktywności społecznej. Uczestnicy mieli okazję wziąć udział w szeregu imprez, które odbywały się na scenie - gry, zabawy      dla dzieci i dorosłych, konkurs na przebranie za anioła, konkurs kulinarny na najlepsze faworki. W poszczególnych konkursach zostały przyznane nagrody w postaci zabawek, słodyczy i sprzętu AGD.

Atrakcją imprezy był koncert utalentowanej młodzieży naszego miasta i okolicznych gmin – laureatów Przeglądu Młodych Talentów „Zdolni do wszystkiego”.

Podczas imprezy została, jak co roku, wręczona statuetka „Anielka” dla zwycięzcy plebiscytu na Młodzieżowego Wolontariusza Roku 2013.

Głównym punktem imprezy był Jarmark Aniołów przygotowany przez organizacje pozarządowe, które zaprezentowały rękodzieło - stroiki na stoły, kartki świąteczne i inne dekoracje, które mogą posłużyć do dekoracji naszych domów na święta Bożego Narodzenia.

Organizatorami imprezy były Fundacja „Ad Rem” oraz Polskie Towarzystwo Zapobiegania Narkomanii Oddział Terenowy w Gorzowie Wlkp. zaś partnerem Galeria Askana.

Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w imprezie.